Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler, 15 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan öğrenciler ve sınav görevlilerine ücretsiz olarak hizmet verecek.
Öğrenciler ve sınav görevlileri, Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerden Pazar günü 07.00 ila 12.00 saatleri arasında kimlik göstererek ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Büyükşehir Belediyesi, yolcu yoğunluğunu da dikkate alarak sınavların yapılacağı merkezlere ayrıca ek seferler koyacak.
Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, YGS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, "Bütün öğrencilerimize, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın hepsine başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizi çok seviyoruz. Onları yetiştiren anne ve babalarını da sevip sayıyoruz. Öğrencilerimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Sınav dolayısıyla pazar günü belediye otobüslerimiz öğrencilerimize ve sınavda görevlilerimize ücretsiz olarak hizmet verecek. Ayrıca bazı sınav merkezlerine de ek otobüs seferleri koyacağız" ifadelerini kulandı.