Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Beldesi’ndeki Sulungur Gölü’nde yaklaşık iki ay önce öldüğü tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Ortaca’ya bağlı Dalyan Beldesi’ndeki Sulungur Gölü’nde rutin denetimlerini yapan Dalyan Su ürünleri Kooperatifi (DALKO) koruyucuları, bugün saat 17.00 sırlarında kıyıya vurmuş bir cesedi fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı bölgeye ulaştı. Savcı ve olay yeri inceleme ekibi, karayolu ulaşımının olmadığı gölün karşı kıyısına botla geçti.

Yapılan incelemede tamamen bozulmuş ve yaklaşık 2 ay önce öldüğü tahmin edilen cesedin bir erkeğe ait olduğu saptandı. Üzerinden olta çıkan cesette kayalıklardan yuvarlanma sonucu oluşabileceği sanılan derin kesikler tespit edildi. Üzerinden her hangi bir kimlik çıkmayan ceset, DALKO’ya ait bir balıkçı teknesiyle kıyıya çıkarıldı. Ceset kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.