IHAAW212708-YRL/06-02-2015


- GAP HAVAALANI’NDA 3 BİN ADET ÇAM FİDANI DİKİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa GAP Havaalanı’nda düzenlenen ağaçlandırılma çalışmaları kapsamında 3 bin adet çam fidanı dikildi.
Yeşil Havaalanı sertifikasına sahip olan GAP Havalananı’nda düzenlenen fidan dikme törenine Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Hava Meydanları Müdürü Münir Uludağ, Orman Bölge Müdürü Mehdi Özyer ve gençlik merkezleri öğrencileri katıldı.
Fidan dikimi öncesinde bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, “Daha önceden dikilen 23 bin fidanla havaalanımız yeşil havaalanı sertifikasını aldı. Bu sayıya bugün 3 bin daha sonra yine 3 bin fidan ekleyeceğiz. Dikeceğimiz fidanlar sayesinde Şanlıurfa’ya gelenler, ilk önce Şanlıurfa’nın yeşiliyle karşılanmış olacak” dedi.
Bu yıl Organize Sanayi Bölgesi’ne de 70 bin fidan dikeceklerini ifade eden Vali Küçük, sanayi bölgesinde de yeşil ve temiz bir görüntü elde edileceğini kaydetti.
Fidan dikimi için havaalanına gelen gençlere de teşekkür eden Vali İzzetin Küçük, gençlerle birlikte fidan dikilecek alana geçti. Bahardan kalma güneşli havanın tadını çıkararak fidan dikimine katılan gençlere eşlik eden Vali İzzettin Küçük, gençlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
(ME-MEF-Y)

06.02.2015 21:29:04 TSI
NNNN