İlkadım Belediyesi hakkında Başkan Aksu'nun kayyum açıkalamalarını değerlendiren CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Önce kendi belediyelerine baksınlar, sonra Millet İttifakı'nın belediye başkanına kayyum atanır mı atanmaz mı onun yorumunu yapsınlar" dedi.

DOĞRU DAVRANIŞ DEĞİL 

Siyasetçinin siyaset, belediye başkanının belediye başkanlığı yapması gerektiğini ve herkesin haddini bilmesi gerektiğini ifade eden Türkel, "AK Parti siyasetinin hastalıklarından biri de, bir yetkiliye ya da kayyum mercisine mesaj mı vermek? Herkes işine bakacak.  Kamuoyunu, kayyum atanacak mı, atanmayacak mı diye tartışmaya sokmak doğru bir davranış değil" diye konuştu. 

KENDİLERİNE BAKSINLAR

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'nun ilk önce AK Partili belediyelere bakması gerektiğini belirten Türkel, "Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ve AK Parti yönetimindeki diğer ilçe belediyelerine baksın. Onlarda ne tür yolsuzluklar, usulsüzlükler var onları kontrol etsin. Hizmetlerde aksamalar var. Önce onların hesabını versinler de, sonra Millet İttifakı'nın belediye başkanına kayyum atanır mı atanmaz mı onun yorumunda bulunsun. Herkes İşine baksın" dedi. 

Esra VURAL