AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Beyköy, Boğaziçi ve Konuralp muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Konuralp, Beyköy ve Boğaziçi muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti İl ve İlçe teşkilatları, muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Kahvaltılı toplantıda konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, muhtarlara çok fazla önem verdiklerini belirterek, “AK Parti olarak milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu yüzden muhtarlarımızla toplantılar düzenliyoruz ve sizlerin taleplerini dinliyoruz. Çünkü biliyoruz ki birlikte Düzce’mizin gelişmesi için mücadele ediyoruz. Bundan sonra da birlik beraberlik içinde çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, muhtarlar ile milletvekilleri aynı kaderi paylaştıklarını kaydederek, “Biz de siz de hesabı 4 sene sonra vereceğiz. Devlette kurumları denetleyen Sayıştay’dır Ben Şubat ayından itibaren Düzce’de çalışıyorum ve şunu net bir şekilde gördüm ki esas denetim milletin denetimidir. Vatandaşlarımız bize her yerde sorunlarını anlatıyor ve yapamadıklarımızı ya da eksik bıraktıklarımızı soruyorlar. Dolayısıyla asıl millet denetimi yapıyor. Muhtarlarımızla birlikte çok daha iyi çalışacağız ve milletimizin sorularını en iyi ve güzel bir şekilde cevap verebileceğiz. Biz aynı gemide yol alıyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili adayları Ayşe Keşir ve Fevai Arslan ise, muhtarlarla birlikte her zaman iyi ilişkiler kurarak eksiklikleri birlikte çözeceklerini dile getirdi.
Ardından Beyköy, Boğaziçi ve Konuralp muhtarlarının sorunları ve talepleri dinlenerek notlar aldı.