Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Hepsi kuzu sarması olmuş AK Parti’ye vuruyor. Bizim muhalefetin ihtiraslarına sunulacak bir ülkemiz yok. Çocuklarımızın geleceğini karartmalarına izin vermeyeceğiz” dedi.
İlçe ziyaretlerinde 7 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, “Bu seçim çok önemli. Bu seçimde bir AK Parti var, bir de diğerleri var. Hepsi davul zurna çalıp AK Parti’nin oylarını azaltmaya çalışıyor. Ne CHP’si ne MHP’si ne de diğerleri. Birbirlerine hiçbir şey söylemiyor. Varsa yoksa AK Parti. Hepsi kuzu sarması olmuş AK Parti’ye vuruyor” ifadelerini kullandı.
“MUHALEFETİN İHTİRASLARINA SUNULACAK BİR ÜLKEMİZ YOK”
Muhalefet partilerinin tek dertlerinin AK Parti’nin yeniden hükümet kuramaması olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Biz koalisyon moalisyonda olsa bir hükümet kuralım ama AK Parti olmasın istiyorlar. Yahu siz ne zaman bir yerde bir şeyi idare edip bu memlekete hayırlı bir iş yaptınız? Bana bir söyleyin, ben görmedim. 30 senedir bu ülkenin dağlarında bayırında çalışan mühendisim. Ben son 13 sene içerisinde bu ülkede yapılanlar kadar hizmeti daha önce ANAP dönemi de dahil Türkiye Cumhuriyeti’nde görmedim. Bizim muhalefetin ihtiraslarına sunulacak bir ülkemiz yok. Çocuklarımızın geleceğini karartmalarına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.
“MAHALLELERİMİZDEKİ TÜM PROBLEMLER ÇÖZÜLECEK”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak ilçesinde bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Yukarı Çirişli Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz’a özellikle yöre kadınlarının ilgisi büyük oldu. Ellerinde AK Parti bayrakları ile Başkan Yılmaz’ı karşılayan kadınlar, Yılmaz’dan mahallelerine fırın yaptırmasını istediler. Yılmaz daha sonra ziyaretine Mahmutlu sapağında bulunan Saraykent Mahallesi ile devam etti. Burada da büyük sevgi ile karşılanan Başkan Yılmaz, köylülerle sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Tüm mahallelerdeki başta yol ve su olmak üzere problemlerin çözüleceğini anlatan Başkan Yılmaz, “Biraz sabredin. Tüm gücümüz ve imkanlarımızla sahadayız. İnşallah yakın zamanda mahallelerimizdeki büyük sıkıntılarınızın hepsini çözeceğiz” şeklinde konuştu.