Manavgatlı Üniversite öğrencileri yardımlaşma ve dayanışma derneği (MANÜD) yönetim kurulu üyeleri ilçe milli eğitim müdürü Muammer Sarıdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.
MANÜD Yönetim Kurulu Başkanı Özgü Özen başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette yönetim kurulu üyeleri Fatih Köse, Hasan Demir, Recep Çetin, Tunahan Sarı ve Serkan Katlanır eşlik etti. MANÜD Başkanı Özgü Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir’e görevinde başarılar diledikten sonra MANÜD’ün Manavgat için gelecek plan ve projeleri ile Manavgat’ın eğitim hayatı hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Özen, Manavgat’ta etkin bir sivil toplum kuruluşu olarak Milli Eğitim camiasının her zaman yanında ve her türlü sorumluluğa karşı hazır olduklarını belirterek, “Manavgat’ın ilk ve tek gençlik derneği olarak gereken her hususta yardımcı olacağız. Geleceğin Manavgat’ının mimarları olan Manavgat gençliğinin arasında birlik ve beraberliğin sağlanması ve her anlamda tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak hareket ederek Manavgat’a çok şey kazandırma niyetinde olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.
MANÜD Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden ve böyle bir gençlik derneğinin Manavgat’ta var olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getiren Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, MANÜD Yönetim Kurulu Başkanı Özgü Özen ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.