Teknolojiyi geleceğin trendleriyle yeniden yorumlayan, dünyanın önde gelen bilgisayar çevre birimleri üreticisi Logitech, daha hızlı, daha özgür ve daha konforlu yaşamak isteyenler için en yeni teknolojilerini tanıttı.

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, toplantıdaki konuşmasında, “Teknoloji geliştikçe kullanıcılar daha iyi tasarımlar istiyor. Bilgisayar, tablet, akıllı telefon ya da dokunmatik navigasyon fark etmeksizin, daha hızlı çalışan, ince ve modern tasarlanmış ürünleri tercih ediyor. Logitech olarak tüketici talep ve ihtiyaçlarını, yeni trendleri yakından takip ediyor ve yeni ürünler geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

YENİ iPAD AİR İÇİN ULTRA İNCE VE HAFİF KORUMA

Logitech’in yeni iPad Air için özel olarak tasarladığı, ultra ince ve hafif tasarımları ile dikkat çeken Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio ve Logitech Folio Protective Case her türlü çizilme, darbe ve ıslanmaya karşı iPad için üstün koruma sunuyor.

LOGİTECH’TEN YENİ HOPARLÖRLER

Logitech’in evde kaliteli müzik keyfi yaşamak isteyenler için tasarladığı dört yeni hoparlörü, modern tasarımları ve renkleriyle evinizin dekorunu tamamlarken mükemmel akustikleri ile dikkat çekiyor. Logitech Bluetooth Speaker Z600, Logitech z200 Multimedia Speakers, Logitech z150 Multimedia Speakers ve Logitech z50, güçlü ses performanslarının yanı sıra bir çok farklı özelliğiyle birbirlerinden ayrışıyor.

LOGİTECH BİLGİSAYAR DENEYİMİNİ YENİDEN TANIMLIYOR

Logitech’in kablosuz klavyesi Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, geniş ve yerleşik touchpad’i ile daha rahat gezinme ve yazma imkanı sunuyor. Kablosuz olarak bilgisayarınıza bağlanan Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, ultra ince tasarımıyla masanızda oldukça az yer kaplarken, klavyeye eklenmiş touchpad ile gezinmenizi kolaylaştırıyor.

İnceliği ve hafif tasarımıyla kolayca bilgisayar kılıfına ya da cebine sığabilen Logitech Ultrathin Touch Mouse’un yumuşak dokunmatik yüzeyi, Windows 8 navigasyonunu kolaylaştırmanıza yardım eden ve OS X®’de Multi-Touch navigasyonun avantajından tam olarak yararlanmanızı sağlayan görünmez bir kaplamayla tasarlandı.

LOGİTECH G’DEN 250 SAAT PİL ÖMRÜNE SAHİP MOUSE: G602

Diğer gaming mouse’lara göre sekiz kat daha fazla pil ömrüne (250 saat) sahip Logitech® G602 Wireless Gaming Mouse ile oyunun kurallarını yeniden tanımlıyor. Logitech G serisinin en yeni mouse’u Logitech G602, kablosuz oyun mouse’larına yeni bir standart getiriyor. G602’nin gecikmesiz, kablosuz ve benzersiz pil ömrü, kablo ve karmaşa olmadan, daha iyi ve kesintisiz bir oyun sunuyor. G602, Performans ve Dayanıklılık olmak üzere iki ayrı moda sahip. Performans modunda pil ömrü 250 saat sürerken, oyun modunun kapalı olduğu Dayanıklılık modunda kullanım 1400 saatten fazla sürüyor.