23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manisa’da çelenk sunma töreni ile başladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlama etkinliklerine Cumhuriyet Meydanındaki Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunumuyla başlanan Manisa’da gün boyu şehrin farklı noktalarında etkinlikler düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanındaki çelenk sunma törenine Vali Yardımcısı Mesut Eser, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, daire müdürleri okulları temsilen öğrenci ve öğretmenler katıldı.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş’ın öğrencilerle birlikte Milli Egemenlik Anıtına Çelenk sunmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Meydandaki program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.
Manisa’da gün içinde Manisa Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri tarafından düzenlenecek farklı etkinliklerle çocuklar eğlenceli bir gün geçirecekler.