Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Karatay Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Yeni Mahalle’de hayata geçirdiği Mevlana Sanat Merkezi’nin 3 boyutlu kağıt rölyef ile el sanatları sergisi açıldı.
Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı serginin açılışında konuşan Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Sardoğan, kurs hakkında bilgi vererek, ortak çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu da, Karatay Halk Eğitim Müdürlüğü ile yıllardır ortak çalışmalar yaptıklarını belirterek, serginin manasının büyük olduğunu dile getirdi. Sergide emeği geçenlere teşekkür eden Uslu, ilk kez açılan serginin devamının gelmesini diledi. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mücahit Sami Küçüktığlı, Mevlana Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler ile kursiyerler de katıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Sanat Merkezi eğitim gören kursiyerlerin yaptığı 54 adet üç boyutlu kağıt rölyef ile 23 yaş üzeri engelli kursiyerlerin yaptığı 15 adet el sanatları eserinin yer aldığı sergi, 1 Mart Pazar günü saat 22.00’a kadar Kule Site’de gezilebilecek.