Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, “Umutla yeni bir yıla giriyoruz. 2015 yılının, başta güzel ülkemize, Gölbaşı’mıza huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum” dedi.
HERŞEY GÖLBAŞI İÇİN
Başkan Duruay, yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
“Kıymetli Gölbaşılı hemşehrilerim; geride bıraktığımız 2014 yılında, sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Gölbaşı’nda yaşam standardını yükseltmek adına çaba harcadık."
Yeni umutlarla 2015 yılına girmeye hazırlandıklarını ve bu günlerde sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı geride bıraktıklarını belirten Duruay, mesajına şöyle devam etti: "Bu yılın benim için elbette en önemli olayı, 30 Mart mahalli seçimlerinde sizlerin bana olan güveni ve destekleriyle belediye başkanlık görevine seçilmemdir. Göreve geldiğimiz günden bugüne Gölbaşı’mıza yakışır hizmetler yapmak için gece gündüz çalıştık. Birçok önemli hizmet için çalışmaları başlattık. 2015 yılında birçok önemli projenin başlangıcını siz değerli Gölbaşı halkımızla birlikte yapacağız. 2015 yılında Gölbaşı’nı güzellikler ve hizmetler bekliyor."
HUZUR VE MUTLULUK DİLEĞİ
Yeni yılın, Türkiye’ye, Ankara’ya, Gölbaşı’mıza ve yuvalarımıza huzur, mutluluk ve sevinç getirmesini dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, sözlerini şöyle tamamladı:
“İnşallah hizmet dolu nice yeni yılları, huzur, mutluluk ve başarılarla hep birlikte yaşayacağız. 2014’ü geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak ve vicdanımız huzurludur. 2015’de de yeni projeler ve atılımlarla Gölbaşımızı hak ettiği seviyeye yükselteceğiz. Yeni yılın herkese, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”