Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından Mersin’de düzenlenen "Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası" sona erdi. Şampiyonada, kadınlarda İstanbul Bakırköy Ata Sporları Kulübü, erkeklerde ise Gaziantep Dolphin Spor Kulübü takım halinde birinci oldu.
Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Mersin Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası, son gün yapılan yarışlar ve kapanış seremonisi ile sona erdi. Kapanış seremonisine TSSF Teknik Kurul Üyesi milli antrenör Cengiz Bingül, Türkiye Sualtı Sporları Mersin İl Temsilcisi Yalçın Polatkan, Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Amiri Kutlay Bulut, hakemler, antrenörler ve sporcular katıldı.
Şampiyonada, kadınlarda İstanbul Bakırköy Ata Sporları Kulübü, 905 puanla takım halinde birinci olurken, İstanbul TYK Spor Kulübü, 763 puanla ikinci, Gaziantep Şehit Kamil B.Evler Yıldız Spor Kulübü de 707 puanla üçüncü oldu. Erkeklerde ise Gaziantep Dolphin Spor Kulübü, 853 puanla takım halinde birinci olmayı başarırken, İstanbul Bakırköy Su Sporları, 816 puanla ikinci ve İstanbul Bahçeli Evler Belediyespor, 699 puanla üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ve takımlara madalya ve kupalarını Bingül, Polatkan ve Bulut verdi.