Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanlığına Yakup Dinler seçildi.
KAPTİD 23. Genel Kurulu Altınöz Otel’de yapıldı. Dernek yönetiminde 2018 yılına kadar görev alacak yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi amacıyla yapılan genel kurula dernek üyeleri yoğun bir katılım sağladı.
Genel kurul sonrasında KAPTİD Başkanlığına Yakup Dinler seçilirken yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Canan Kutlu (Genel Sekreter), Dilek Yulaf (Başkan Yardımcısı), Ahmet Tok (Başkan Yardımcısı), Ragıp Özaltın (Başkan Yardımcısı), Selami Fener (Başkan Yardımcısı) ve Cengiz Uzgören (Muhasip Üye).
Genel Kurul’da bir teşekkür konuşması yapan KAPTID’in yeni başkanı Yakup Dinler, başkanlık görevini devraldığı Ahmet Tok’a ve önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Dinler: “Öncelikle KAPTID’i bugünkü saygınlığını kazandıran görev almış tüm yönetim kurulu üyeleri ve özellikle Başkan Ahmet Tok’a teşekkür ederim. Ahmet Tok son 20 yılını aktif olarak KAPTID’e adamış şehir ve ülke fark etmeksizin Kapadokya ve derneğimizi en iyi şekilde her platformda başarı ve layığı ile temsil etmiştir” diye konuştu.