AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Şükriye Burak, ilçe teşkilatlarında milletvekilliği aday adaylığı tanıtım toplantılarına başladı.
AK Parti Milletvekili aday adayı Şükriye Burak, ilçe teşkilatları milletvekilliği aday adaylığı tanıtım toplantılarında yoğun ilgiyle karşılandı. Turgutlu, Yunusemre, Kula ve Selendi ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Burak, ”Büyüyen ve gelişen Manisa’mız için dava arkadaşlarımla yürümeye hazırım.” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İlçe teşkilatlarının yoğun bir katılım sağladığı aday tanıtım toplantılarında
dikkatleri üzerine çeken Burak, ’’İlçe başkanlarımıza, kadın kolları başkanlarımıza, gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimdeki tüm dava arkadaşlarımıza tanıtım toplantılarında gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Allah onların desteğini ve sevgisini esirgemesin. Manisa gelişiyor, büyüyor ve daha da büyümeye devam edecek. Bizler dava arkadaşlarım, gönüldaşlarım ile birlikte teşkilat anlayışından geldiğimiz ve teşkilatçılığın ne olduğunu bildiğimizden dolayı Manisa’mıza hizmet için hep birlikte çalışacağız. Teşkilatımızla birlikte daha iyi bir Manisa için yürümeye hazırım.” şeklinde konuştu.