Şampiyonlar Ligi Finali ilk maçında Avusturya ekibi Linz AG Froschberg’i deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Bayan Masa Tenisi Takımı, yarın rövanş maçına çıkıyor. Sarı-lacivertliler galip gelmeleri durumunda şampiyonluğa ulaşacak.
İki ekip arasındaki rövanş mücadelesi 4 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda saat 13.00’te oynanacak. Sarı-lacivertliler, mücadeleden galip ayrılarak Türkiye’ye ilk Şampiyonlar Ligi Kupası’nı getirmek istiyor.
Ligde tüm kupalara ambargo koyan Fenerbahçe Bayan Masa Tenisi Takımı, Avrupa’da da başarıdan başarıya koşuyor. 2 sezon üst üste ETTU Cup’ta şampiyon olduktan sonra geçtiğimiz sezon da ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde final oynama başarısı gösteren Kanarya, bu sezon da aynı başarıyı tekrarladı ve adını namağlup finale yazdırdı.
Şampiyonlar Ligi serüvenine A Grubu maçlarıyla başlayan ve grupta oynadığı 6 maçtan da galip ayrılan Fenerbahçe, yarı finalde ise son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Alman ekibi Berlin Eastside takımı ile karşılaştı. Geçtiğimiz sezon finalde mağlup olduğu Alman ekibini her iki maçta da yenen sarı-lacivertliler adını finale yazdırdı.
Finalin ilk maçında ise deplasmanda Avusturya ekibi Linz AG Froschberg ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 3-2 yendi. Fenerbahçe, yarınki karşılaşmadan galip ayrılması durumunda Türkiye’ye Şampiyonlar Ligi Kupası’nı getirecek.