AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, seçim ziyaretlerine devam ediyor.
Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve Zonguldak İmam Hatip Lisesi eski Müdürü İbrahim Cansız seçim gezileri kapsamında, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Cansız, “Malumunuz öğretmenlikten, idarecilikten geliyoruz. 38 yıl okullarda eğitim - öğretimde hizmet verdik. Artık çevremizden, eski öğrencilerimizden, dostlarımızdan siyasette bu hizmetleri yürütmemiz istendi. Yaptığımız işler neticesinde böyle bir karar aldık. Temiz siyaset yapmak Zonguldak’ın içerisinde yaşayan, Zonguldak’ın sorunlarını bilen biri olarak, bu zamana kadar yaptığımız güzel çalışmaların bir örneğini de Zonguldak’a faydalı olmak adına, buranın sesi soluğu olmak için, tabanın sesini yukarıya taşımak aday olduk. Ankara’da hükümetimizin, üstteki büyüklerimizin arkasında sağlam durarak Zonguldak’ın çok daha güzel yerlere gelmesi için bu yola girmiş bulunmaktayız” dedi.
“TEMAYÜL DEMOKRASİ AÇISINDAN BÜYÜK BİR KAZANIM”
AK Parti’nin geçtiğimiz günlerde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu temayül yoklamasını da değerlendiren Cansız, “Temayül yoklaması demokrasi açısından büyük bir kazanımdır. Belki anketler de yapılıyordur, yoklamalar yapılıyordur. Artık yetkililer bu doneleri değerlendirerek bir netice çıkarıp adayları netleştireceklerdir. Burada tabanın sesini siyaset kurumuna yansıması gerçekten demokrasi adına çok güzel bir durumdur. Katılımın çok iyi olduğunu da gördük. Bu da demokrasi şöleni gibi bir durum oldu. Bizler bu durumdan çok memnun olduk. Türkiye’de ilk defa böyle bir uygulama yapılıyor. Umarım diğer partiler de ileri ki seçim dönemlerinde böyle bir uygulama gerçekleştirir.
İbrahim Cansız’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş, “ Siyasi olarak yıpranmamış, adı herhangi bir şaibeye karışmamış, temiz siyasetçilere bu toplumun ihtiyacı var. Bu yolda, size başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Zonguldak’ta bir taşın üstüne taş koyan herkese minnettar olacağız. İyi niyetle çıktığınız bu yolda umarım Zonguldak adına güzel şeylere imza atarsınız” dedi.