İnegöl mobilyasının dünyaya açılan penceresi olan "MODEF EXPO’’, bu yıl 17 Ekim 2017 tarihinde kapılarını açacak. 22 Ekim’e kadar sürecek fuar, dünyanın farklı ülkelerinden binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.

20 bin dolayında ziyaretçi gelmesi beklenen fuara İnegöl mobilya sektörün önde gelen 180 mobilya firması iştirak ediyor. Bu yıl portatif çadırın da kurulacağı fuarda 180 firma yerini alırken, başvuruların 200’ün üzerinde olduğu öğrenildi. MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Türkiye’nin modası İnegöl mobilyası" sloganı ile yola çıktıklarını söyledi. 27 bin 100 metrekare kapalı ve portatif alanda düzenlenecek fuara 38 ülkeden 20 bin ziyaretçinin gelmesini hedeflediklerini söyleyen Uğurdağ, fuar için bütün hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Dünyanın farklı ülkelerinden 500 dolayında ziyaretçilerimizin uçak biletlerini ve konaklamalarını karşılıyoruz. Bunlar çok ciddi ve büyük firmalar. Daha önceki müşterilerimize de ulaşıp davetler yaptık. Gazete ve televizyon reklamlarımız da bu hafta itibari ile başladı. Bu yıl bin 500’e yakın yurtdışı alım heyetinin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Yıllardır fuarımızı ziyaret eden yurtiçi firmalarımız da var. Profesyonel ziyaretçilerimizin de üst düzey katılım göstermelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Uğurdağ, “MODEF EXPO 2017’de ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürünün teşhir edilecek. MODEF EXPO 2017’ye gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan, MODEF EXPO 2017, sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.”.