Yaklaşık 5 yıldan bu tarafa Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde cildiye uzmanı olarak çalışan Uzm. Dr. Mehmet Melikoğlu, bu süre boyunca hastalarına yaklaşımı, çalışkanlığı, güler yüzü ve efendi kişiliğiyle gönüllerde taht kurmuştu.
Uzm. Dr. Mehmet Melikoğlu’nun ayrılışı ile ilgili hastane başhekimliğinde Kamu Hastaneleri Birliği Erzurum Genel sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, hastane yöneticisi Prof. Dr. Bilgehan Erkut ve hastane yönetiminin katıldığı bir teşekkür töreni düzenlendi.
Törene katılan Erzurum Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan çalışmalarından dolayı Uzm. Dr. Mehmet Melikoğlu’na teşekkür belgesi takdim ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Genel Sekreter Prof. Dr. Erdoğan yaptığı konuşmada Doktor Mehmet Melikoğlu’nun başarılı çalışmalarının bir örnek teşkil ettiğine vurgu yaparak Değerli mesai arkadaşımız, bu ayrılışı fiziksel bir ayrılıştır. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Doktor Mehmet Melikoğlu arasında ki gönül birlikteliği ebediyen devam edecektir inancı içerisindeyim. Böylesine başarılı, çalışma arkadaşlarıyla uyum içerisinde görev ve sorumluluk alan bir personelimizden ayrılmak elbette bizleri üzüyor. Mehmet Bey, örnek kişiliğiyle, arkadaşlığıyla ve çalışkanlığıyla diğer arkadaşlarımıza hep bir örnek teşkil edecektir. Kendisine bugüne kadar sunmuş olduğu hizmetlerden ötürü genel Sekreterliğimiz ve hastanemiz adına teşekkür ediyor, yeni görevinde de üstün başarılar diliyorum.” dedi. Uzm.Dr.Mehmet Melikoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Sıcak bir aile ortamı olarak gördüğüm bu ortamdan ayrılmanın da kendisi için zor bir duygu olduğunu söyledi.
Melikoğlu hayli zamandır görev yaptığım bu kurumda gerçekten kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyordum. Çalışmalarımızda gösterdiğimiz özverinin ve temponun kaynağı tüm hastane idaresidir. Şimdi ne yazık ki veda vakti güzel anılar, duygu ve düşüncelerle buradan ayrılıyorum dedi.
5 yıl gibi bir zaman sürecinde burada çalışmaktan onur ve mutluluk duydum. Bu zaman zarfında şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan ve desteklerden dolayı öncelikle hastane yönetimi, personeli, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her birinden teker teker helallik diliyorum, buradan en güzel duygularla ayrılırken arkamda güzel dostluklar bırakmanın mutluluğunu, ayrıca hüznünü de beraber yaşıyorum.” şeklinde ifadelerde bulundu.