Türkiye’nin en önemli futbolcularından birisi olan “Kral” lakaplı Tanju Çolak, AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse’ye destek vermek için Antalya’ya geldi. Şarampol Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Çolak ve Köse’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esnafla sohbet eden Çolak, “Ben yeşil sahaların 10 numarasıydım. Mustafa Köse’de siyasetin 10 numarası” dedi.
İstanbul’dan Antalya’ya Mustafa Köse’ye destek vermek için geldiğini belirten Tanju Çolak, esnafla sohbetinde. “Genç ve dinamik, adam gibi adam Mustafa Köse, yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım. Antalya için uzun süre İl Başkanı olarak hizmet etti. Şimdi bu hizmetlerini Ankara’da ülkemiz ve Antalyamız için sürdürecek” ifadelerini kullandı.
Gün boyu Antalya esnafını ziyaret eden sohbet eden Köse ve Çolak, istikrarın devam etmesi, esnafı ekmeğinin büyümesi için Ak Parti’nin güçlü bir şekilde iktidarda olması gerektiğini belirtti.
Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Caddesi için hazırladığı projeler olduğunu belirten Milletvekili Adayı Mustafa Köse, “Seçim sonrası bu projeler halka sorularak onların onayına göre hayata geçirilecek. Şarampol Caddesi çok daha güzel bir görünüme kavuşacak ve bu proje esnafımızın daha fazla kazanmasını sağlayacak” diye konuştu.