Battalgazi ilçesine bağlı Göller Mahallesi’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasında köylüler kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergilediler.
Göller Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin başvurusu üzerine mahalleye gelen Kızılay Kan Merkezi görevlileri vatandaşların kan bağışlarını aldı. Dernek Başkanı Hüseyin Uğur, köylerinin eski adı ile mahallelerinin değerlerini yaşatma adına kurdukları derneklerinin ilk etkinliği olarak böyle bir program düzenlediklerini belirtti. Kızılay’la irtibata geçerek bağış kampanyasını düzenlediklerini belirten Uğur, amaçlarının dernek olarak bu tür sosyal etkinliklere de imza atarak vatandaşların bilinçlendirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.
Kızılay Kan Merkezi adına gelen Dr. Kemal Savaş Tezcan’da, Göller mahallesi sakinlerini bu duyarlılıklarından dolayı tebrik ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kan bağışında bulunan Göller Mahallesi sakinleri de, kan bağışının çok önemli olduğunu ve bu şekilde bir canın kurtulmasına vesile olacakları için çok mutlu olduklarını söyledi.