Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bigadiç Bor İşletmeleri’nde incelemelerde bulunan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer çalışanlarla buluşup işletme hakkında bilgiler aldı. Keleşer gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak, "Çalışanlarımıza satışlarımızla ilgili bilgiler verdik. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda bor madeni satışlarıyla ilgili hedeflerimizi çalışanlarımızla paylaştık. Bu yıl en yüksek bor satışı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Buraya geliş sebebimiz arkadaşlarımıza, işletmemize ve her çalışanımıza da kadar bizim hedeflerimizin bilinmesini istiyoruz. Dünya bor rezervinin Türkiye olarak yüzde 73’üne sahibiz. Dünya bor pazarının da yüzde 73’üne sahip olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bigadiç Bor İşletmeleri’ne 2018 yılında önemli yatırımlar yapılacağının müjdesini veren Keleşer, "Bigadiç’te kalsinasyon, konsantratör ve öğütme tesisleri yapılacak. Bu tesisler faaliyete geçtiğinde ek istihdam imkanı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer’e ziyaretinde Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Özgür Saç, Daire Başkanları Emin Türk ve Ömer Çatal, Bigadiç İşletme Müdürü Bilal Ambar ile Bigadiç İşletme müdür yardımcıları da eşlik etti.