Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Demirspor’un “1940 Projesi”ne destek verdi. Çetin, içerisinde Adana Demirspor’u simgeleyen eşyaların bulunduğu paketten 25 adet alarak 250 bin TL verdi.
Başkanlık makamında düzenlenen törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Adana Demirspor’un özellikle şu günlerde maddi ve manevi desteğe çok fazla ihtiyacı var. Biz de kampanyaya destek olarak biraz da olsa katkı sağladık. Adana Demirspor’u süper ligde görme arzusuyla başarılar diliyorum” dedi. Başkan Çetin konuşmasında kentteki tüm spor kulüplerinin yanında olduklarını da ifade etti.
Ortaya çıkacak başarının hep birlikte başarılması adına bu projeyi hayata geçirdiklerini bildiren Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Ümit Onatça, “Bu kampanyanın öncülerinden olması bizleri çok memnun etti. İnşallah diğer ziyaretimizde Çukurova Belediyesi’ne şampiyonluk kupasıyla geliriz” şeklinde konuştu.
Başkan Soner Çetin’in bu desteğinin Adana’nın birlikteliği adına çok önemsediklerini kaydeden Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, “Karşıyaka maçı öncesi kulübümüze verdiğiniz destek bizler için çok büyük moral oldu” dedi.
As Başkan Emin Yumuşak, Altyapı Sorumlusu Kazım Bozan ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu da yaptıkları konuşmada Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e destekleri nedeniyle teşekkür ettiler.