Dernek Başkanı Yılmaz’a, Genel Sekreter Bayram Yılmaz ve Üst Kurul Delegesi ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hakan Yiğit eşlik etti. Türk bayrağı ve derneğin logosunun yer aldığı dernek flamasını YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu’na hediye eden Yılmaz, şehit ve gazi ailelerine yönelik gösterilen yakın ilgi ve kolaylıklardan dolayı teşekkür etti. Türkoğlu ise, "Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışımız, müşterilerimizi mutlu ediyor" dedi.

TÜRKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Genel Müdür Türkoğlu’na nazik misafirperverliği için teşekkür eden Dernek Başkanı Necati Yılmaz, "Başkanlık görevine seçildikten sonra, Samsun’daki tüm kamu ve kuruluşların yöneticileri ile tanışmak için bir dizi ziyaretlere başladık. Ancak YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nun şehit ve gazi ailelerine yönelik göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı ayrı bir teşekkür borcumuz var. YEDAŞ’ın Müşteri Hizmetleri Merkezleri’nde dernek üyelerimiz, sorunsuz bir şekilde işlemlerini gerçekleştiriyor ve kolaylıklar sağlanıyor. Bu hizmet anlayışı bizleri dernek olarak memnun etmektedir. Türkoğlu’na ve YEDAŞ ailesi çalışanlarına şahsım ve derneğimize üye olan aileler adına teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

“GELECEK KUŞAKLARIN YAŞAM HAKKINI KORUMAYI AMAÇLIYORUZ”

Dernek Başkanı Necati Yılmaz ve üyelerinin ziyaretlerinden dolayı onur duyduğunu belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Bu vatan uğruna şehit düşen veya gazi unvanını alan evlatlarımızın ailelerine hizmet etmek, bizim için tarif edilemez bir onurdur” ifadelerini kullandı.

Hizmet kalitesinde sürdürülebilirliğin önemine vurgu yapan Türkoğlu, “Akıllı toplumu oluşturmanın ilk adımı Sürdürülebilirlik olmakla yani daimi olmakla başlar. YEDAŞ’ın da ‘Sürdürülebilirlik’ tanımı, misafiri olduğumuz şu dünyada, gelecek kuşakların yaşam haklarına saygı duymayı, çok müdahale etmeden, ekonomik, sosyal ve çevresel alanları kapsayan ekolojik dengenin doğru ölçülerek yönetilmesini ve korunmasını amaçlıyor” şeklinde konuştu.

"HİZMET ANLAYIŞIMIZI SINIRLI BIRAKMADIK"

“Güler yüzlü, yenilikçi, güvenilir, müşteri memnuniyetine önem veren" bir şirket olarak lanse edilen YEDAŞ’ın Müşteri Hizmetleri Merkezleri’nin kafe tadında hizmet verdiğini belirten Türkoğlu, şunları söyledi: "Avrupa standartlarındaki teknolojiyi tüm iş süreçlerimize entegre ederek, hizmet kalitemizi iyileştirdik. Çalışanlarımızla birlikte ’sürdürülebilir müşteri memnuniyeti’ yaklaşımını benimseyerek, her müşterimizin merkezlerimizden memnun ayrılmasını sağladık. Tabii ki, hizmet anlayışımızı sadece merkezlerimizde gerçekleşen hizmetlerle sınırlı bırakmadık. 2012 yılında kurduğumuz 186 nolu Elektrik Arıza hattını, 7 gün 24 saat çalışır hale getirerek, 4 yılda 6 milyon 281 bin 764 çağrıyı karşıladık. Aynı zamanda web sitemizden de hazırladığımız formlarla dünya ve ülkemiz üzerinden müşterilerimizin şikayet, talep ve ihbarlarına anında ulaştık ve çözüme kavuşturduk.”

"DOĞRU İLETİŞİM KURUYORUZ"

Bölgelerinde 7’den 70’e herkesin YEDAŞ’ın müşterisi olduğuna dikkat çeken Genel Müdürü Türkoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı: “Sanayici, esnaf, dernekler ve ev hanımları. Ve çok daha fazlası bizim müşterimiz. Aslında baktığınızda işimiz kolay görünüyor ancak öyle değil. Müşterinin her çağrısına, her şikayet veya talebine kısa sürede cevap vermek ve çözüm üretmeniz gerekiyor. Aynı zamanda da bölgede kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi dağıtımı hizmeti sunmak için dağıtım şebekesine yatırım yaparak, yenilemek gerekiyor. Biz iki görevi de başarıyla yerine getiriyoruz. Bu noktada müşteri ile ’Doğru İletişim’ kurmak da çok önemli. Şirketimizde müşteri memnuniyetini eğitimlerinden geçen ve bu kültürü önemseyen tüm ekip arkadaşlarımız, iletişim esnasında oldukça özverili, çözüm üreten ve müşterinin memnun ayrılması için güler yüzünü her daim gösteriyor. Bu da müşterinin şirketimize olan bakış açısını değiştiriyor. Tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”