Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, her ay gerçekleştirilen halk toplantısının bugünkü ayağını makamında gerçekleştirdi.

Sosyal devlet anlayışıyla her zaman vatandaşların yanında yer alan Kaymakam ve Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, her ay gerçekleştirilen halk toplantısının bugünkü ayağını makamında gerçekleştirdi. Mağduriyetlerini dile getirmek için makamında Kaymakam Uzan ile bir araya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlar sıkıntılarını birincil ağızdan ifade ettiler. Halk ile kucaklaşan Kaymakam Uzan, kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşların sıkıntılarını yakından dinledi. Bayan ve çocukların ağırlıklı olduğu halk toplantısında her zaman vatandaşın yanında yer almak kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Kaymakam Uzan, “Biz devletin bir ayağı olarak sizlere yardım elimizi uzatıp sıkıntılarınıza çözüm üretmek için buradayız. Her ay gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarımızda sizlerin mağduriyetlerini dinleyip elimizden gelen desteği sunmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi Nazir Korkmaz’ın da bulunduğu halk görüşmesinde vatandaşların mağduriyetleri not alınarak sıkıntılarına çözüm önerileri sunuldu. Özellikle maddi sıkıntılarını ve işsizlik durumlarını ifade eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Kaymakam Uzan’ın gösterdiği duyarlılıktan memnun kaldıklarını söyleyerek dua edip iyi dileklerde bulundular.

İlçe merkez ve köylerinden gelen değerli vatandaşların şikâyet, istek ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi, sorunlarının dinlenmesi ve çözüm getirilmesi her türlü imkânları sağlamaya çalışılıyor. Vatandaşın gönül kapılarını açıp rahat nefes almaları için de sosyal yardımlarımızı yerine getiriliyor.