Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, bölgenin en kaliteli ve en uygun pazarının Osmancık ilçesinde kurulduğunu söyledi.
Başkan Karataş, sebze pazarını gezdi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Karataş, ilçe pazarından memnun olup olmadıklarını sordu. Pazarcı esnafına da, güler yüz, müşteri memnuniyeti ve tezgah düzeni gibi alışverişi etkileyen hususlarda tavsiyelerde bulundu.
BÖLGENİN EN KALİTELİ PAZARI
Başkan Karataş, Perşembe günleri ilçede kurulan sebze ve tuhafiye pazarının bölgenin en kaliteli ve en uygun pazarı olduğunu söyledi.
Pazardaki hareketliliğin de memnuniyet verici olduğunu kaydeden Karataş “Pazarımız ilçemizde önemli bir hareketlilik sağlıyor. Tabi pazarımızın standartları yükseldikçe ilgi de artıyor. Bölgenin en kaliteli ve en uygun pazarı Osmancık’ta. Vatandaşlarımız alışverişlerinden memnunlar. Biz de belediye olarak pazarımızı daha da geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Vatandaşlara pazarla ilgili şikayetlerinin olup olmadığını da soran Karataş, Zabıta Müdürlüğüne fiyat etiketleri ve tezgah düzeni konusunda daha da hassas olmaları yönünde talimat verdi.