Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) 2014 Türkiye Şampiyonaları Ödül Töreni Gala Gecesi yapıldı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) 2014 Türkiye Şampiyonaları Ödül Töreni Gala Gecesi'nde, 11 farklı branşta 256

sporcu ödül aldı. Maslak TİM Show Center'da düzenlenen ve sert kış koşullarına rağmen kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirilen gece, TOSFED Başkanı Metin Çeker'in açılış konuşmasıyla başladı.

Gecede, Türkiye Ralli, Historic Rally, Pist, Offroad, Karting, Tırmanma ve Klasik Otomobil Şampiyonaları ile TOSFED Ralli, otokros, pist ve trial kupaları genel klasman ve sınıflarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Türkiye'yi uluslararası serilerde temsil eden milli sporcular da törende onurlandırılırken, Keman sanatçısı Melisa Uzunaslan'ın da sahne aldığı gecede, 256 kupa sahibini buldu.

Ralli, pist, karting, tırmanma, offroad, historic ve klasik otomobil kategorilerindeki ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team klasik otomobil kategorisinde kupaları topladı.

Genel klasman pilot ödüllerinde, Zeki Baştürk ikincilik, Sinan Evman üçüncülük kupasını kaldırdı. Genel klasman copilot ödüllerinde ise Erdi Can Evren ikincilik kupası alırken Duygu Gündoğdu ise az puan farklı ile dereceyi kaçırdı.

Yine pilotlarda E Kategori Birincisi Sinan Evman, F Kategori Birincisi Zeki Baştürk, E Kategori ikincisi Yunus Üstün oldu.

Genel klasmanda ikincilik ödülü alan Zeki Baştürk, P+M Team'in TOSFED ödül töreni heyecanıyla ilgili olarak "Kurulduğu 2008 yılından itibaren yurtiçi ve uluslararası klasik otomobil yarışlarında hem genel klasman hem de kategori derecelerine sahip olan P+M Team, Pergel Grup çalışanları, müşterileri ve iş ortaklarından oluşan ekiplerle yarışıyor. Klasik otomobilin yansıttığı nostalji ruhunun yarış stratejisiyle ve rekabetin getirdiği adrenalinle beslendiği yarışlar, yoğun iş hayatına keyifli bir nefes katarken alınan ödüller de emeğin en güzel karşılığı oluyor" sözleriyle ekibin önümüzdeki senelerde de iddiasını sürdüreceğinin ipuçlarını verdi. Zeki Baştürk ayrıca, P+M Team kurucuları Sinan Evman ve Seyhan Atay Tenim'e gençlere bu tutkuyu aşıladıkları için teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Geceden görüntüler

Haber-Kamera: Serhan TÜRK, İstanbul- (fotoğraflı)