Tamamı banka çalışanlarından oluşan HSBC Gönüllüleri Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen “Kaç Baba Kaç" tiyatro oyunu, Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda sahnelendi.
Tiyatronun geliri AÇEV tarafından yürütülen ve HSBC Türkiye’nin de desteklediği 5-7 yaş arası çocuklara okuma sevgisini aşılamayı hedefleyen “Çocuk Okuma Grupları Projesi"ne bağışlanacak.
Ray Cooney’nin yazdığı, Haldun Dormen’in Türkçe’ye çevirdiği "Kaç Baba Kaç" oyununu Adana Vali Yardımcısı Yüksel Karadağ ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar birlikte izledi.
Yönetmenliğini Apo Kaya, proje koordinatörlüğünü Feyza Genç’in yaptığı “Kaç Baba Kaç” tiyatro oyununun sonunda Başkan Karalar’a projeye verdiği destekten dolayı Yüksel Karadağ tarafından plaket verildi. Karalar’a plaketi Adana Vali Yardımcısı Yüksel Karadağ verdi. Karadağ yaptığı konuşmada oyunun çok hoşuna gittiği belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Okumanın ve eğitimin önemine vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, böyle bir etkinliğe destek vermekten onur ve gurur duyduğunu belirtti. Karalar, "Bizler okumanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle okumaya ve eğitime destek verecek tüm etkinliklerin yanındayız. Ben bu projeye emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.