Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Tarkan Akıllı’nın Serik Seçmen İletişim Merkezi Mehter Takımı ve büyük bir kalabalık eşliğinde törenle açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 7 Haziran seçimleri için Serik’te Seçmen İletişim Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. Antalya TEMAD Mehteranı tarafından verilen konserle başlayan törene MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP Antalya milletvekili Mehmet Günal, milletvekili adayları Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Cafer Uyar, Cengizhan Gököz, Tolga Alıcı, Hasan Bölücek, MHP MYK üyesi Mehmet Habalı, MHP Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, milletvekili aday adayları ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
SERİK MHP’NİN KALESİ
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’da konuşmasında kendisinin Serikli olduğunu ve Serik nüfusuna kayıtlı olduğunu kaydederek; "Serik Türk Milliyetçilerinin, MHP’nin kalesidir. Bugün bunu burada görüyoruz" dedi.
MHP Antalya milletvekili adayı Tolga Alıcı’da konuşmasında ülkenin MHP’ye ihtiyacı olduğunu ifade ederek; "Bu yüzden ben Türkmen Alevisi Tolga Alıcı olarak MHP’de siyaset yapmayı seçtim. Ben diyorum ki, Bir olalım, diri olalım, iri olalım" dedi.
MHP Antalya milletvekili Adayı Cengizhan Gököz’de konuşmasında babasının 1960’lı yıllarda Serik’te belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak; "Bugün bende Serik’e, Antalya’ya hizmet edebilmek için milletvekili aday adayı oldum. Milliyetçi Hareket Partisi’yle ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çok hızlı çözümler üretebileceğiz" diye konuştu.
MHP ’NİN VARLIĞI MİLLETİN TEK UMUDUDUR
Kendisinin aslen Yukarı Kocayatak’tan olduğunu belirten MHP Antalya milletvekili Adayı Tarkan Akıllı’da çoşkulu alkışlar arasında yaptığı konuşmada, 13 yıldır işbaşında olan AK Parti iktidarının, milletin umutlarını tükettiğini ve hayallerini yıktığını söyledi. MHP’nin varlığı nedeniyle milletin umutlarının tükenmediğini kaydeden Akıllı; " MHP’nin varlığı umuttur. MHP, tek ve son çaredir. MHP, toplumsal onarım ve huzurlu bir gelecek için ülkemizin ufkundaki karanlığa bir güneş gibi doğacaktır. Türk Milletinden aldığı yetki ile Milliyetçi Hareket Partisi, güçlü devlet, zengin millet idealini gerçekleştirerek, Türkiye’yi lider ülke yapacaktır" dedi.
MHP Antalya milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul’da konuşmasında iktidarın uyguladığı politikalarla ülkenin her gün bir daha dibe doğru gittiğini kaydederek; "Bütün bunlara 8 Haziran’da son vereceğiz. MHP iktidarıyla ülkemiz yeniden zengin, müreffeh ve huzurlu ortama kavuşacak" dedi.
SERİK YÜRÜYOR
MHP Antalya milletvekili Mehmet Günal’da konuşmasında partisinin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yaptığı ’Bizimle Yürü Türkiye’ çağrısına atıfta bulunarak; "Bugün burada alanda gördüğüm kadarıyla Serik zaten yürümeye başlamış. Serikliler ülkenin içindeki tehlikeli durumu çoktan fark etmiş" dedi. Atatürk’ün Aspendos kalesine yaptığı ziyaret sırasında Belkıs’ta gördüğü bir kıl çadır nedeniyle ’Eğer Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez’ dediğini hatırlatan Günal, ülkenin durumunun ise AK Parti iktidarının politikalarıyla içler acısı bir hale döndüğünü söyledi.
Konuşmaların ardından MHP Serik Seçmen İletişim Merkezi’nin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi.