Didim Belediyesi Kültür Sanat Atölyesi resim, gitar, bağlama ve heykel kurslarını katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Didim Belediyesi Kültür Sanat Atölyesinde gerçekleşen törene Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Kültür Sanat Atölyesi eğitmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende ilk konuşan Didim Belediyesi Kültür-Sanat Atölyesi sorumlusu Vedat Demirhan 1 yıldır atölyenin hizmet verdiğini belirterek “Belediyemizin destekleriyle burada çeşitli kurslar açtık. Çocuklarımıza bir şeyler vermeye çalıştık. Bizler Didim’de sanatın ve sanatçının gelişmesi noktasında yapılan çalışmalara katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Didim’de Sanatın gelişmesi ve genç beyinlere sanat noktasında eğitimler verilmesini desteklediklerini belirterek emeği geçen ve katkı sunanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Saz ve Gitar kursuna katılan çocuklar mini bir konser verdi. Ardından tüm kursiyer çocuklara belgeleri törenle verildi.