MHP Karabük Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın Yenice’de seçim çalışmalarını devam ettirdi.
MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar 1 Kasım tarihinde yapılacak ola milletvekilliği seçimlerinde Yenice’de de birinci parti olacaklarını söyledi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin de destek verdiği seçim çalışmalarında Yenice halkı MHP adayları Dr.Adem Kar ve Osman Aydın’a ayrı bir ilgi gösterdiler. Yenice’de esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe merkezinde bulunan vatandaşlarla da görüşen MHP Milletvekili adayları Yenice’nin AK Parti iktidarı döneminde yeterli hizmeti almadığını söyledi. MHP iktidarında Yenice’nin gerekli hizmeti alacağını belirten MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar “ Yenicemiz ormanları ile meşhur güzel bir ilçemiz. Fakat orman ürünleri ile ilgili fazla bir faaliyet olmaması nedeniyle ilçede işsizlik bir hayli fazla. Keşke Karabük teşvik kapsamına alınsaydı da ilçede orman ürünleri ile ilgili bir çok yatırım yapılabilirdi. Fakat teşvik kapsamına alınmayarak burada böyle bir yatırımın oluşmamasına sebep oldu” dedi
“YENİCE’DE DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”
1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde Yenice’de de MHP’nin birinci parti olacağını belirten MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar “ Seçim tarihine sayılı günler kala partimize olan ilgi bir hayli artıyor. Bugünde Yenice ilçemizde bunu açık bir şekilde gördük. Halkımızın esnafımızın yoğun ilgisi Yenice’de birinci parti olacağımızın göstergesidir. Yenice halkı kimin daha iyi hizmet vereceğini bilir. Bizlerde diğer ilçelerimize olduğu gibi Yenice İlçemiz içinde her türlü hizmetin gelmesini sağlayacağız. İlçede işsizlik bir hayli fazla. Tabiki özel sektör yatırım yapmayınca işsiz kardeşlerimiz işe yerleşemiyor. İnşallah bizim iktidarımızda Yenice’de özellikle orman ürünleri konusunda özel çalışmalar yapıp buraya yatırımcıları çekerek, işsizliği azaltacağız” dedi.