Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanını takip etti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic yönetimindeki antrenmanı başkan Fikret Orman’ın yanı sıra; ikinci başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi ile futbol a takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar da izledi.
Siyah-beyazlıların bu sabahki idmanında izinli Alexander Milosevic ile bugün atroskopi yapılacak olan İsmail Köybaşı, boğaz enfeksiyonu geçiren Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyon geçiren Ersan Adem Gülüm, tedavi olan Ramon Motta ve bireysel çalışan Cenk Tosun katılmadı. Daniel Opare ise bugün takımla birlikte antrenmanda yer aldı.
Isınma koşusu ile başlayan Beşiktaş antrenmanı daha sonra streching hareketleri ve ardından pas çalışmaları ile devam etti. Çalışmaların ikinci bölümünde ise dar alanda kontrollü pas, duran top ve taktik çalışmaların ardından gerçekleştirilen çift kale maç ile siyah-beyazlı ekip Bursaspor maçının bugünkü idmanını tamamladı.
Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın (14 Şubat) saat 17.00’de basına kapalı gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayarak kampa girecek.