Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronanavirüsten bugüne dek 21 hastanın hayatını kaybettiğini açıklayarak, vaka sayısının 947'e ulaştığını duyurdu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Türkiye'deki corona virüs vaka ve ölü sayıları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Dün akşam saatlerinde Twitter üzerinden yayımlanan mesajda yeni vaka sayısının 670'e yükseldiği ve ölü sayısının 9'a yükseldiği duyurulmuştu. Bugün Türkiye'deki son durum hakkında bilgiler verirken, vaka ve ölüm sayısını paylaştı. İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından son dakika olarak paylaştığı corona virüsü vaka ve ölüm sayısı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'deki corona virüsü vaka ve ölüm sayıları ile ilgili sosyal medyadan son dakika paylaşımında bulundu. Koca, corona virüsü nedeniyle

Haberimizin içerisinden corona virüsü vaka ve ölüm sayılarına ulaşabilir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son dakika açıklamalarını bulabilirsiniz…

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA CORONA VİRÜSÜ VAKA VE ÖLÜ SAYISINI AÇIKLADI!

Bakan Koca, şu sözleri kullandı: Son 24 saatte 2.953 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 277'si POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 947'ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12'sini KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor.