evgilisi Melis Çakır'ı darp ettiği ve alıkoyduğu ve kızın annesi Zehra Oya Kokucu’yu tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla 27 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik hakkında mahkeme kararını açıkladı.

ONUR ÖZBİZERDİK DURUŞMAYA GELMEDİ

İstanbul 71. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık Adil Cesur ile şikayetçiler Melis Çakır, annesi Zehra Oya Kokucu ile taraf avukatları katıldı.  Sanık Onur Özbizerdik ise duruşmaya gelmedi.

“OLAYDAN SONRA PARA GÖTÜRDÜM”

Onur Özbizerdik’in şoförü sanık Adil Cesur son sözünde bu olaylardan sonra mağdur Melis Çakır’a birkaç defa para götürdüğünü ve beraatini istediğini söyledi.

AYAKKABI SİLAHTAN SAYILDI

Kararını açıklayan hakim sanık Onur Özbizerdik’i eski sevgilisi Melis Çakır’a karşı “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve Kasten Yaralama” suçlarını işlediğini sabit görerek toplamda 7 yıl 6 ay hapse mahkum etti. Hakim Özbizerdik’in yaralama eylemini ayakkabı ile işlediğini belirterek ayakkabının suç unsuru olan silahtan sayıldığını kararında belirtti. Onur Özbizerdik’in eski sevgilisi Melis Çakır’ın annesi Zehra Oya Kokucu’ya karşı “ağır tehdit ve hakaret” suçlarından yeterli delil elde edilemediğinden beraatine karar verildi.  Özbizerdik hakkında verilen cezanın miktarı ve kaçma şüphesi bulunduğu gerekçesiyle yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

ŞOFÖRE 4 YIL 2 AY HAPİS

Hakim Özbizerdik’in şoförü sanık Adil Cesur hakkında ise mağdur Melis Çakır’a karşı “nitelikli kasten yaralama” suçunu işlemediğine kanaat getirerek beraatine karar verdi. Hakim Cesur hakkında “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” suçundan ise 4 yıl 2 ay hapse mahkum etti.

Kaynak:Milliyet