Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) koordinatörü Yasemin Delibaş ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.
Beraberinde Adıyaman Belediye Başkanvekili Mahmut Karaman ve İbrahim Öztürk ile birlikte ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret eden TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş tanışma amacıyla kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini ifade etti.
Delibaş; “TOGEM olarak, bir gün değil her gün ihtiyaç sahibi insanlara yardım ulaştırmak gayesindeyiz. Hayırseverlerin yaptıkları yardımlar ihtiyaç sahiplerine birebir ulaştırarak yardıma muhtaç vatandaşlarımızın mağdur olmamalarını sağlıyoruz. Bu amaçla kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ederek faaliyetlerimizi anlatıyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, sosyal devlet olmanın gereğinin yardıma muhtaçların korunmasından geçtiğini kaydetti. Misafirleriyle sohbet eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, TOGEM yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.