Bera Ankara Otel, Asya ülkeleri turizmcilerinin referans olarak kabul ettiği www.lianorg.com sitesinden ödül aldı.
Kombassan Holding bünyesinde Aralık 2013’ten bu yana “HELAL HİZMET” anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Oteller Grubunun üyesi Bera Ankara Otel, Japonya, Çin ve diğer Asya ülkelerinin turizm sektöründe referans olarak kabul ettiği www.lianorg.com sitesinin bilirkişileri ve kullanıcıları tarafından yapılan yorumlar ve geri bildirimler sonucu, temiz ve rahat yaşam alanları, sunduğu samimi ve kaliteli hizmet baz alınarak “2015 TOP CHOICE Otel” madalyasına layık görüldü.
www.lianorg.com sitesinden yapılan açıklamada, “Bera Ankara Oteli, temiz ve rahat yaşam alanları, sunduğu samimi ve kaliteli hizmet alanlarıyla bilirkişilerimiz ve Asyalı ziyaretçilerimizden olumlu değerlendirmeler alarak sistemimizin başarı yeterliliğini sağladığı tespit edilmiştir. Bilgilerinizin tanıtımı ağ, video, kitap ve turist rehberleri şeklinde iletişim araçlarımız yoluyla yapılacaktır. 2015 TOP CHOICE madalyasını almaya hak kazandığınızı bildirmekten onur duyarız” denildi.
Sitenin, oteller, turist cazibe merkezleri, restoranlar ve mağazalar kategorilerinde yaptığı değerlendirmeler sonucunda verilen TOP CHOICE ödülüne bu yıl layık görülen Bera Ankara Oteli Yönetim Kurulu üyesi Erol Kaya ise, “Kombassan Grubumuza ait dört otelimizde olduğu gibi, Bera Ankara Otelimizde de müşteri beklentilerini kusursuz hizmet anlayışıyla sürdürme gayreti içerisindeyiz. Bu ödüller bizleri ve çalışanlarımızı daha iyiye ulaşma adına teşvik etmektedir. Bera Ankara Otelimizin tüm yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.