Samsunsporlu taraftarlar tarafından yakından tanınan 'Dobi Hasan' lakaplı teknik adam Hasan Şengün, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor'a imza attı. Şengün, bugün takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Şengün'ün yardımcılıklarını eski Samsunsporlu İmdat Arslan, Turgut Kul yaparken, kaleci antrenörlüğünü ise Umut Can Yüksel yapıyor.

Aile ortamında olacaklarını ve başarı için kenetlenme gerektiğini söyleyen Şengün, ayağından tozuyla şu açıklamaları yaptı;

"Tabii mutluyum, sanki öz yerime dönmüş gibiydim. 3 sene evvel buradaydım. O zaman 9 maçlığına gelmiştim. Son anda 1 beraberlikle şampiyonluğu kaybettik. Şimdi, tabii iyi bir takım kurulmuş bu sene ama şansızlık ve istenilen seviyede olmadığı puan cetvelinde belli. Biz geldik, 20 maçlık periyot var, 8 puan fark var. Bu kapanmayacak bir fark değil, Isparta 32 Spor olarak zaten gelmemizin amacı belli, o da şampiyonluk. Yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız ve şampiyon olacağız. Pazar günü 'Siftah' diyip başlayacağız. Seyircimizden ve taraftarımızdan destek bekliyorum. Bu yolda 12.adam desteği önemli. Eski kulübüm olduğu için sürekli takımımızı takip ettim. Eski öğrencilerim var. Bu kadronun çok dahi iyi işler yapacağını inanıyorum. Rakip hocalarla da görüştüm. Pes etmeyeceğiz, sonuna kadar savaşacağız” dedi.