Ordu’nun Altınordu ilçesinde Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu öğrencileri Orduspor Kulübü Başkanı Nemdim Türkmen’e istifa çağrısı yaptı.
PTT 1. Lig’de mücadele eden ve 11 puanla ligin dibine demir atan Orduspor’da sular durulmuyor. 9 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan kongrenin ertelenmesiyle birlikte, taraftarlar Orduspor Başkanı Nedim Türkmen’e tepki göstererek istifaya çağırdı. Bu kez istifa çağrısı yapan Orduspor’un genç taraftarları oldu. Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu öğrencileri okul bahçesinin dışında astıkları, üzerinde Nedim Türmen’in fotoğrafının ve ’Küme Düşme Hatırası’ yazılı posterin altında ’Nedim Türkmen İstifa’ tezahüratı yaptı.
Yapılan istifa çağrısı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Ercan Sayın, Nedim Türkmen’i istifaya davet ettiklerini, yaptıkları istifa çağrısı ile birlikte Orduspor taraftarının takımına sahip çıkmasını istedi.
SAYIN: "ORDUSPOR ÇOK KÖTÜ DURUMLARA DÜŞMEK ÜZERE"
Nedim Türkmen’in görevi bırakması gerektiğini ve Orduspor taraftarının takımına sahip çıkma konusunda üstüne düşeni yapması gerektiğini ifade eden Ercan Sayın, "Herkesin bu çağrıya kulak vermesin istedim ancak öğrencilerim duyarlılık gösterdi. Biz bir kıvılcım yakmak istedik, Nedim Türkmen’i istemiyoruz. Orduspor’a zarar verdiğini düşünüyoruz. Bu durum bizi ister istemez göreve davet ediyor. Başkanımızın taraftarlarla diyalog içerisine girmesi hiç güzel değil, kendisi bir hesap uzmanı ancak yaptığı hesaplar ne kadar doğru, ne kadar yanlış kontrol etmesini istiyoruz. Kulübü bu duruma getiren tek kişiyi Nedim Türkmen olarak görüyorum. Ancak takımına sahip çıkmayan Orduluları da uyarmak istiyorum. Artık yeter. Orduspor çok kötü durumlara düşmek üzere, burada biz öğrencilerimizle bu ateşi yaktık. İnşallah Ordulular da bu duruma reaksiyon gösterirse takımımıza sahip çıkmış oluruz" dedi.