Adana’da durak harici çalışırken çeşitli baskılara maruz kalan taksici esnafı, sorunlarına çözüm üretip, transit taksi istasyonları oluşturan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
Metro Anadolu Durağı’nda oluşturulan transit taksi durağında toplanan çok sayıda taksici adına teşekkürlerini Büyükşehir Belediyesi Ticari Taksiler Komisyon Başkanı Sahin Hızlısoy’a ileten Murat Erkoç, “Taksicilerin rüyası gerçek oldu. Gelmiş geçmiş bütün başkanların yapamadığını Başkan Sözlü yaptı. Sayın Başkanımız bize öncülük yaptı ve Ankara, İstanbul, İzmir’de yapılmış olan projeyi Adana’ya taşıdı. Bu projede başta Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye, Ticari Taksiler Komisyon Başkanı Sahin Hızlısoy’a, Ulaşım Daire Başkanı İlyas Karabıyık’a ve İsmail Gözübatık’a taksici esnafı adına teşekkür ediyorum. Başkan Sözlü, bizi duydu sözüne sahip çıktı, biz de ona sahip çıkacağız” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Ticari Taksiler Komisyon Başkanı Sahin Hızlısoy ise, taksicilerin teşekkürlerine karşılık şöyle konuştu:
“Biz Adana Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman taksicilerin yanındayız. Adana’nın çeşitli bölgelerinde Belediye’ye ait duraklar açıyoruz. Amacımız hem taksici esnafının kazanması hem de halkımızın ucuz taksiye ulaşması. İlk etapta 4 adet ticari taksi istasyonunu açtık. Bunu bir ay içinde yaklaşık 15 adede çıkacağız. Hedefimiz bu hizmeti Adana’nın her yerine ulaştırmak. Halkımızın ucuz taksi hizmetinden yararlanmasını sağlamak.”