Mersin’in Silifke ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün dolayısıyla Silifke Kaymakamlığı, Silifke’de yaşayan şehit aileleri ve gaziler için kahvaltı düzenledi.
Silifke’nin Narlıkuyu Mahallesi’nde Cennet Cehennem çukuru mevkiinde bulunan kahvaltı salonunda şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelen Kaymakam Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir, gönül bağı kurup sohbet etmenin yanı sıra gençlerle de selfie çektirip anı fotoğrafları çektirdiler.
Kahvaltıya Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve eşi, Silifke Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Ali Özcan ve eşi Silifke Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı ile Üniversite’de okuyan kız öğrenciler ve şehit yakınları katıldı.
Kahvaltıya katılanlar bol bol sohbet fırsatı buldular.
İlk kez böyle bir vefa ortamı yaşadıklarını ve bu durumdan dolayı kendilerine önem veren Kaymakam Cinbir’e teşekkür eden şehit aileleri ve gaziler, “Her yıl kutlamalar için bizler törene katılırız ardından küçük bir yemek ve orada çoğu zaman sorunlarımız bile dinlenmez. Böyle bir ortam oluşturup kahvaltıyı mazeret ederek sohbet ortamı sağlayan Kaymakamamıza çok teşekkür ederiz. Bir ağabey bir kardeş gibi bizlerle sohbet edip duygulu anlar yaşadı. Bu millete böyle evlatlar gereklidir. Vefa çok önemlidir vefalı ve merhamet duyguları yoğun olan bir kaymakamımız olması bizleri çok mutlu etti” diye konuştular.