TOFAŞ Basketbol Takımı kaptanı Sammy Mejia, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için sevinçli olduklarını belirterek, "Bursa’ya ’Biz de üst seviye takımlar arasına girebiliriz’ mesajı verdik" dedi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 1. haftasında dün evinde Darüşşafaka Basketbol’u konuk eden TOFAŞ Basketbol Takımı, rakibini 97-81 yenerek sezona galibiyetle başladı. Karşılaşmayı değerlendiren TOFAŞ Basketbol Takımı kaptanı Sammy Mejia, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için sevinçli olduklarını belirterek, Darüşşafaka Basketbol’u mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Başarılı oyuncu, “Bizim amacımız kazanmak ya da kaybetmek çok önemli değil, iyi bir başlangıç yapmaktı. İyi başladığımızı düşünüyorum. İyi de mücadele ettik. Devamında da antrenörlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bütün hafta boyunca hem hücum, hem savunma olarak bizi çok iyi çalıştırdılar. Teknik ve taktik olarak çok iyi durumdaydık. Bursa’ya bence şu anda bir mesaj verdik; Biz de üst seviye takımlar arasına girebiliriz” dedi.

Taraftarlara da teşekkür eden Mejia, “Bütün salonu doldurdular ve maç boyunca çok da destek oldular. Onları çok seviyoruz, bizi desteklemeye devam etsinler” diye konuştu.