Bursaspor, ligin 4. haftasında 12 Eylül Cumartesi günü konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla kısa bir görüşme yapan Ertuğrul Sağlam, oyuncularına maçın önemini anlattı.
İLK KEZ TAM KADRO ÇALIŞTILAR
Ardından ısınma hareketleri ile başlayan çalışma, gruplar halinde pas organizasyonu ile devam etti. 5'e 2 pas pres çalışmasının ardından son bölümde yarı sahada çift kale maç yapıldı.
Milli takımdan dönen Luis Advincula ile Miroslav Stoch ve Aziz Eraltay'ın katılımıyla yeşil-beyazlılar bu sezon ilk kez tam kadro çalıştı. Sakatlığı bulunan Tomas Necid de bugün takımla birlikte antrenman yaptı. Tedavisi devam eden Tomas Sivok ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde yürüyüş yaptı. Bu arada Peru Milli Takımından sol arka adelesinde hafif çekmesi bulunan Advincula ise tedbir amaçlı olarak düz koşu yaptı.
BABALARA SAAT TAKIMA TATLI
Bursaspor’da baba olan futbolculardan Jarquera ile kaleci Harun Tekin’e yeşil beyazlı taraftarlar tarafından duvar saati hediye edildi. Öz Rumeli Kardeşler Lokantası takıma moral için süt helvası ile triliçe tatlısı hediye ettiler.
Bursaspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamlayacak.

FOTOĞRAFLI