Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, sendikanın genel merkezinin yapılan 12. Olağan Genel Kurulu’nda yönetim listesine seçildiğini ve bundan sonra Ankara’da 150 bin üyeye hizmet edeceğini söyledi.
Hizmet-İş Kayseri Şubesi’ne 2003 yılında göreve geldiklerini söyleyen Halil Özdemir, “Bilindiği gibi 2003 yılında Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine profesyonel sendikacılık yapmak için başladık. Geldiğimiz gün yaklaşık 3 bin civarında üyemiz vardı. Şu anda 7 bin 500’e yaklaştı. Kırşehir, Nevşehir bize bağlı, Hizmet-İş Sendikasının en büyük şubeleri olarak hemen hemen 11 yıldır hizmetlere devam ediyor” dedi.
Özdemir, “Kayseri şubesinin ayrıcalığı her yerde belli oldu. Hizmet-İş Sendikamızın 12. Genel kurulunda değerli Genel Başkanımız artık Ankara’ya gelip kendisi ile birlikte devam etmemizi uygun gördü” diyerek şu şekilde konuştu:
“Bize bu görev verildiği için şeref duyduk. Yapılan seçim sonrasında Hizmet-İş sendikası yönetim kurulu ve genel başkan yardımcılığına seçildik. Görevimize Ankara’da devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantıda Genel Başkanımız hangi görevi layık görürse o görevi yapmaya çalışacağız. Kayseri şubemiz de bizden sonraki arkadaşlarımız ile büyüyecek. Kayseri’de arkadaşlarımızın hizmetkarı olduk. İyi ve kötü günlerinde yanında bulunduk ve bundan sonra da yanlarında bulunacağız. Türkiye’nin iş kolunda birinci sendikası olan 150 bin üyesi olan Hizmet-İş’te herkesin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.”
Özdemir ayrıca Berat Kandili nedeniyle de şunları söyledi:
“Berat kandili nedeniyle bütün camiamızın ve tüm Müslümanların Berat Kandillerinin hayırlara vesile olmasını ve beratımız olmasını diliyorum.”