Atatürkçü Düşünce Derneği Uşak Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan karne hediyesi dağıtım töreni bu yıl da düzenledi.

Dernek Başkanı Dr. Arif Güvenir, "Geleneksel hale getirdiğimiz karne hediyesi dağıtımı çocuklarımızın dönem boyunca verdiği emeğin elbette karşılığı olamaz. Amacımız onları bir nebze sevindirmek, çalışmaya ve okumaya teşvik etmek, okumanın önemini kavramalarına katkıda bulunmak” dedi.

Ödev evinde eğitimin yanında farklı bölümlerde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin, küçüklere ve ailelere örnek teşkil ettiğini aktaran Güvenir, şunları dile getirdi; “ Amacımız soran, sorgulayan, aklı ve bilimi önceleyen bireyler yetiştirerek, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin çağdaş uluslar düzeyine çıkaracak iyi birer vatandaş yetiştirmektir. Bu yıl bir üyemizin kesmiş olduğu kurbanı ihtiyacı olan velilere dağıtmak istediğini söylemesi bizleri mutlu etmiştir. Belirlemiş olduğumuz ailelere karne hediyesi ile birlikte kurban paylarının dağıtılması da ayrı bir anlam kattı”