Tunceli Devlet Hastanesi’ne giden yolun istinat duvarı çöktü. Gece meydana gelen olay esnasında yoldan geçen kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Tunceli merkez Atatürk Mahallesi’nde bulunan Tunceli Devlet Hastanesi’ne giden yolun istinat duvarı gece geç saatlerde büyük bir gürültüyle çöktü. Çöken duvar karayolunu ulaşıma kapatırken, çökme esnasında yoldan geçen kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Karayolları ekipleri tarafından sabah saatlerinde yolda çalışma başlatılırken, SES Dersim Şube Başkanı Özkan Uç, hastanenin tamamına yakın bölümünde de çökmeler meydana geldiğini tüm uyarılarına rağmen herhangi bir girişimde bulunulmadığını söyledi.
Konuya ilişkin açıklama yapan SES Dersim Şube Başkanı Özkan Uç, "Bizler daha önce defalarca bu tarz sıkıntılar olduğunu aktarmıştık. Ancak hiçbir önlem alınmadı. Yolun çok problemli olduğunu ve çökeceğini söylemiştik. Hastanenin iç bölümü de dahil olmak üzere çökmeler var. Duvarın çökmesi esnasında vatandaşın geçmemiş olması çok büyük bir şans. Vatandaşın can güvenliği de tehlikede. Bizler bir an önce önlem alınmasını istiyoruz" dedi.