Kayapınar Belediyesi tarafından Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi ile Bilgi Evlerinde öğrenim gören öğrencilere kırtasiye malzeme desteği sunuldu.

Kayapınar Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi ile Bilgi Evlerinde öğrenim gören öğrencilere kırtasiye malzeme desteği sunuldu. Öğrencilere dağıtılmak üzere Bilgi evleri sorumlularına kırtasiye malzemeleri teslim edildi. Öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayıp, maddi durumu düşük düzeyde olan ailelerin yükünü bir nebze de olsa hafifleterek destek olmak amacıyla yapılan yardımlar öğrencilerin ve ailelerinin yüzünü güldürdü. İçinde defter, kalem, silgi, kalemtıraş, kuru boya, pastel boya gibi malzemelerin yer aldığı kırtasiye seti hediye edildi.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Bu çalışma ile istiyoruz ki ilçemizde yaşayan tüm öğrencilerimiz okul öncesi eksik ihtiyaçlarını değil de sadece derslerini düşünsün, sıkı bir şekilde okula konsantre olsun, en başarılı şekilde karnesini alıp ailesini mutlu etsin. Bu sebeple tüm ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine kırtasiye malzemelerini teslim ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının kendileri, aileleri ve ülkemiz adına başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum” dedi.