Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke ve Çine ilçelerinde düzenlenen deve güreşi festivallerine katıldı.
İlk olarak Söke’ye gelen Başkan Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran tarafından karşılandı. Toyran, Başkan Çerçioğlu’na deveci poşusu ile sekiz köşe deveci şapkası hediye etti.
Söke 2. Beyaz Altın Deve Güreşi alanına gelen Başkan Çerçioğlu, vatandaşların tezahüratları eşliğinde arenayı bir baştan diğer başa yürüyerek Sökelileri selamladı. Başkan Çerçioğlu, güreş alanında halkı selamlarken vatandaşlar sevgilerini göstermek için Başkan Çerçioğlu’na adeta kırmızı karanfil yağmuruna tuttu. Binlerce kişinin izlediği deve güreşinde, Başkan Çerçioğlu sevgi gösterileriyle alandan ayrıldı.
İZDİHAMDAN İLERLEYEMEDİ
Söke’nin ardından Çine Deve Güreşi’ne katılan Başkan Çerçioğlu’nu güreş alanı girişinde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer karşıladı. Başkan Çerçioğlu’na her gittiği yerde olduğu gibi Çine’de de büyük ilgi vardı.
Başkan Çerçioğlu’nun halkı selamlaması ile güreş alanında büyük coşku yaşanırken, vatandaşlar Başkan Çerçioğlu ile tokalaşmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Başkan Çerçioğlu izdihamdan dolayı ilerlemekte güçlük çekerken, yoğun sevgi seli eşliğinde Çine’den ayrıldı.