Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Hisarcık ilçe merkezinde kar kalınlığı 70 santimetreye ulaşırken, kar yoğunluğu sebebiyle çöken kapalı garaj ve çatılar yüzünden üç araçta hasar meydana geldi. Bu arada kopan elektrik telleri yüzünden Kutluhallar köyüne dün geceden beri elektrik verilemiyor.
Edinilen bilgiye göre, 82. Yıl Mahallesi sanayi sitesinde bulunan un fabrikasının yanında bulunan üstü kapalı alanının çatısı aşırı kar nedeniyle kamyonun üzerine çöktü. Diğer taraftan Meslek Yüksek Okulu bahçesinde bulunan kapalı alanın ve 82. Yıl Mahallesindeki araç garajın çatılarında aşırı kar yağışı nedeniyle çökme meydana geldi. Çöken çatılar nedeniyle iki otomobil ve bir kamyonda maddi hasar oluştu. Aşırı kar nedeniyle kopan elektrik telleri yüzünden Kutluhallar köyüne dün geceden beri elektrik verilemiyor.
Kar yağışının devam etmesi, yol açma çalışmalarını zorlaştırıyor. Ana yollar açık tutulmaya çalışılırken, açılmayan ara yollarda vatandaşlar ulaşımda zor anlar yaşıyor.
Diğer taraftan Hisarcık Meslek Yüksek Okulunda 31 Aralık 2014, 2 Ocak 2015 ve 3 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan final sınavlarının yoğun kar yağışı ve 2 Ocak 2015 tarihinin tatil ilan edilmesi nedeniyle sınavların 7-8 ve 9 Ocak 2015 tarihlerine ertelendiği duyuruldu.(MA-EFE)