MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki 27 mahallede yer alan sondajların elektrik panolarını yenileyerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indirmek için bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, il genelindeki 27 mahallede bulunan elektrik panolarını baştan aşağıya yeniledi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışma sayesinde olası elektrik arızalarından kaynaklı su kesintisi yaşanmasına sebep olan eski elektrik panoları yenilenerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu sağlandı.

Elektrik panolarının yenilendiği mahalleler

Akhisar ilçesine bağlı Ballıca, Beyoba, Bünyanosmaniye, Dereköy, Eroğlu, Hacıibrahimler, Hacıosmanlar, Hasköy, Rahmiye, Sakarya, Seyitahmet, Süleymaniye, Sünnetçiler, Yatağan ve Yenice mahalleleri, Demirci ilçesindeki Yarbasan Mahallesi, Gölmarmara’da Kumçay, Hıroğlu ve Kılcanlar mahalleleri, Kula’nın Balıbey Mahallesi, Selendi’de bulunan Dumanlar, Halılar, Karabeyler, Kınık ve Kürkçü mahalleleri, Turgutlu İtfaiye Mevkii ile Yunusemre ilçesine bağlı Maldan Mahallesi’ndeki elektrik panoları yenilendi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, pano yenileme çalışmalarının ihtiyaç duyulan yerlerde devam edeceğini belirterek, “Eski panoların sürekli arıza vermesi nedeni ile vatandaşlarımız susuz kalabiliyorlardı. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 27 mahallemizdeki eski elektrik panolarını yeniledik. Modernizasyon çalışmalarımız ile arızalardan kaynaklı su kesintilerini minimuma düşürerek vatandaşlarımıza kesintisiz içme suyu temin ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.