Beşyıldız Peynircilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun'un tanınmış mali müşavirlerinden Mustafa Seymen ile Hatice Seymen'in oğulları Uzman Çocuk Doktoru Yusuf Kemal Çağatay Seymen, Emine-Turgay Feyzullahoğlu çiftinin kızları Yüksek Harita Mühendisi Dilara ile evlenerek mutluluğa yelken açtı.

NİKAHI SANDIKÇI KIYDI

Pamira Palace Düğün Salonu'nda çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen nikah töreninde, genç çiftin nikahlarını Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı kıyarken, şahitliklerini ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Buse Şahin ve Hüseyin Bacak yaptı. 

EVLİLİK CÜZDANI DEMİRTAŞ'TAN

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise genç çifte mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanlarını teslim etti. Nikah sonrası Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, genç çiftin evliliklerinin Kuran-ı Kerim üzerine olması temennisiyle Kuran-ı Kerim hediye ettiler.

SEYMEN'DEN TEŞEKKÜR 

Beşyıldız Peynircilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun'un tanınmış mali müşavirlerinden Mustafa Seymen, çocuklarının hayatlarının en önemli gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, "Düğünümüze uzaktan yakından iştirak eden tüm dostlarımıza, sevenlerimize, iş çevremize, siyasi büyüklerimize, bürokrasiye ve gelemeyip tebriklerini ileten arkadaşlarımıza, bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ve şükranlarımızı iletiriz" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.