Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının çevre düzenlemesi ve parkını tamamlayarak Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıldönümünde emniyete hediye etti.
Başkan Palancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost ve birim müdürleriyle beraber Talas İlçe Emniyet Müdürü Kenan Öztaş’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Palancıoğlu, emniyeti ziyarete gelen minik çocuklarla yakından ilgilendi, onlarla hatıra fotoğrafı çekindi. Ardından belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılarak içi fidanlarla donatılan parkta incelemelerde bulunan Başkan Palancıoğlu, daha sonra emniyet binasına geçerek buradaki görevlilerin "Polis Haftası" ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıldönümlerini kutladı. Başkan Palancıoğlu, daha sonra verilen kokteyle katıldı.
Programın sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Palancıoğlu, Emniyet Teşkilatı’nın önemine değinerek, "Vatandaşlarımızın güvenliğinde sorumlu olan Emniyet Teşkilatımıza günün anısına yaptığımız park ve fidanları hediye ettik. Emniyetimize yakışır bir çevre düzenlemesi oldu. Binanın arsası belediyemize aitti. Binamız da ilçemize yakışır güzellikte oldu. Bir ülkede güvenlik olduğu sürece ekonomik kalkınma ve huzur olur. Bu vesileyle vatandaşımızın birlik ve beraberliği için polis teşkilatımızla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Palancıoğlu konuşmasının sonunda İlçe Emniyet Müdürü Kenan Öztaş’a Osmanlı seraskerlerinden Talaslı Ali Saip Paşa’nın annesi olan Esma Hatun türbe maketi hediye etti.